Vandaag neem ik een dagje internet voor $$$$$, maar wil heel graag de blog bijwerken. Vergt heel wat geduld, want ’t is super langzaam. Voeg vooral jullie reactie op de Blog toe. Die lees ik dan later wel, maar is altijd leuk als er wordt gereageerd!! Hoop dat het ook lukt om alle foto’s toe te voegen, want het ziet er naar uit dat dát niet gaat lukken.
Pfff ben druk bezig en er staan inmiddels heel wat foto's op. O ja en denk nu niet: Ha internetverbinding dus we appen even ... dat heeft geen zin. De internetverbinding is alleen voor de laptop niet voor de telefoon. Daar moet je dan weer apart voor dokken.
De klok vannacht 1 uur vooruit gezet. Uurtje minder
slapen dus. Maakt niet uit. We kunnen het rustig aan doen. We moeten
nergens naar toe. Al hoewel, er is een lezing over het Panama Kanaal
en helaas zijn we daarvoor al te laat. Maar voor de lezing over
Cartagena, onze volgende stop ná het Panama Kanaal, zijn we wel op
tijd. Zeer interessant en wij concluderen, dat wij voor Cartagena
precies de juiste excursie hebben geboekt: Fort San Felipe en het
oude stadscentrum. Na de lunch regel ik dus voor 24 uur internet voor de laptop. Hier wordt dus geduld op de proef gesteld. Valt niet mee hoor. Enfin, je moet er wat voor over hebben. Tja, en alweer eten. Diner: Hans neemt vooraf een ratatouille-iets met geitenkaas. Het ziet er lekker uit, maar volgens Hans is het een koekje van eigen deeg. Het lijkt inderdaad op iets van een koekje/bodem waar een flupje ratatouille op ligt en de geit had vast haast, want de geitenkaas is haast niet te zien, maar ... het smaakt heerlijk en dat is het belangrijkste. Na het hoofdgerecht komt tot onze verbazing de kok weer bij ons aan tafel. Of het eten lekker is vandaag? Wat een gedoe, laat de goede man lekker in de keuken blijven. Lijkt wel alsof we enorm gemopperd hebben, maar dat is helemaal niet zo. Erg gênant voor de beste vent en voor ons. Maar goed, we hopen, dat ie morgen in de keuken mag blijven. Alle porties, zowel voor- als hoofd- als nagerecht zijn zeer bescheiden, maar vandaag is het toetje buitensporig groot en machtig. Cranberry crumble met een bol vanille ijs. Wel Heerlijk😋. Andere dagen heeft Hans zoiets van: doe er maar twee, maar dat is dus vandaag niet zo. Na het diner eerst naar de Schooner bar en dan nog even naar de Quill & Compass bar. We maken het niet te laat, want morgenochtend vroeg komen wij bij het Panama Kanaal. We willen die entree niet missen en gaan er voor zorgen, dat we om 7 uur aan dek zijn. Dus voor nu: welterusten.
En wanneer is het Panama kanaal? Echt iets om naar uit te kijken. Denk dat het echt iets bijzonders is. Kijk nu al uit naar de volgende blog('s).
BeantwoordenVerwijderenBye bye Hans en Caroline
Wat een leuke verrassing de update van jullie reis. Met veel plezier jullie avonturen weer gelezen.
BeantwoordenVerwijderen